TESTIMONIALS

Ik wil voor iedereen van betekenis zijn en waarde toevoegen om gezondheid, vrijheid en overvloed te hervinden.Corné Simons

In een hele korte periode heeft Corné mij begeleid naar dat wat ik eigenlijk al wist. En in combinatie met de NES Health ga ik nu de voor mij juiste stappen zetten op mijn levenspad. A “healer” is not someone that you go FOR healing. A healer is someone that triggers within you, your own ability to heal yourself. Dankjewel Corné.

marieke

Onze ervaringen met NES Health zijn zeer positief. Ongemerkt wordt er precies wat er aan de hand is blootgelegd en op een positieve manier omgebogen, waardoor je opgeruimd verder kunt met je leven. Daarbij krijg je begeleiding en handreikingen waarmee je minder terugvalt in je oude patronen. Zonder dat het pijnlijk en vervelend is ruim je op. Je komt heerlijk in je zelf, in je ZIJN. Mocht je toch een vervelende situatie meemaken dan kun je het beter handelen en blijf je er geen weken mee lopen. Wij danken je voor het wederzijdse vertrouwen en begrip en het belangrijkste het luisterende oor dat je hebt.

Gerrie & ben

In een korte periode heb ik met behulp van een aantal intensieve coachsessies positieve stappen gezet in mijn leven. Tijdens het kennismakingsgesprek voelde ik me snel op mijn gemak. Zelf had ik de controle om mijn grenzen aan te geven en het tempo te bepalen. Corné heeft me bewust gemaakt van het belang van het veranderen van oude patronen en geholpen met het loslaten van gebeurtenissen in het verleden. Dankzij de gesprekken ga ik met vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

vivian

Corné is een prettig persoon, ter zake kundig en geeft veel vertrouwen en beweegt eenvoudig mee in de sessie. Door de behandeling heb ik meer inzicht in mezelf, mijn gedrag en mijn patronen gekregen.

ineke

Ik heb de consulten als heel prettig ervaren. Corné heeft een open en warme uitstraling, waardoor ik me al gauw op mijn gemak voelde. Hij luisterde heel aandachtig en heeft me goed op weg geholpen. Corné wist me op een heel prettige manier tot zelfinzichten te laten komen. Door de problemen stuk voor stuk aan te pakken voel ik me nu een stuk steviger in mijn schoenen staan.

robbin

Corné heb ik ervaren als een warm persoon die anderen in hun waarde laat. Dit heb ik zeer gewaardeerd. Tijdens de consulten was er veel ruimte om mijzelf te ontwikkelen. Dit kwam deels door mijzelf, maar met veel hulp van jou. Bedankt hiervoor, Corné.

floor

Een aanrader, respectvol, fijne rustige energie, op een krachtige manier tot bewustwording bij mezelf gekomen, patronen doorbroken en veel gezonder gaan leven fysiek en mentaal, veel ballast kwijtgeraakt en mijn mind-set is sterk verbeterd.

marije

Reacties zijn gesloten.