ONT-STRESS

VERLICHTING VAN STRESS

Wat als het doel van het leven was om plezier te hebben?

Ik ben in 2017 met Access Consciousness in aanraking gekomen tijdens een event in Utrecht waarbij je kon gaan liggen op een tuinstoel om daar een mini Access Bars sessie te ondergaan. Vanaf dat moment is mijn leven op vele vlakken compleet veranderd. Alles wat ik bedacht was wat leven was, kwam er opeens anders uit te zien. Access heeft mij laten ervaren dat er veel meer mogelijk is beyond wat jouw mind kan bedenken. En dat is een keuze. Ook voor mij behoorde stress in het verleden tot iets wat hoorde in mijn leven. Nu kan ik kiezen en die vrijheid gun ik jou ook!

Binnen Access Consciousness bestaat er een mini class die jou in de gelegenheid stelt om een aantal tools je eigen te maken. Tools die je dagelijks kunt inzetten naar een leven met meer plezier en gemak. Een leven waar de dagelijkse stress in een ander daglicht komt te staan door de tools toe te passen en te integreren en jouw leven.

Wat als de tools jou de mogelijkheid kunnen bieden naar een leven meer van jou?

Een leven waarin je kunt kiezen wat werkt voor jou. Een leven waarbij verlichting van stress voor jou als keuze mogelijk wordt. Een leven dat grootser is dan je nu met je hoofd kunt bedenken. Een leven meer van jou.

Het is een online class live via Zoom die ongeveer 1,5 uur duurt. Vooraf ontvang je een manual met de uitleg van de tools. Hierdoor ben je ook na de class in staat om een en ander nog een keer terug te kijken, te lezen en vooral nog meer te integreren in jouw dagelijks leven. Door dagelijks te kiezen voor jou, gaan deuren open die anders mogelijk gesloten kunnen blijven. In dit leven gaat het om jou!

Wat als de keuze voor deze mini class een start kan zijn voor een ander leven voor jou?

Jouw investering in jou met deze online mini class bedraagt slechts €37 inclusief manual.

De data voor 2022 zijn maandelijks op donderdagavond, van 19.30 – 21.00 uur

Mocht er een groep zijn die samen op een ander moment deze mini class willen volgen, neem dan contact met mij op.

  • donderdag: 20 jan, 24 feb, 24 mrt, 21 apr, 26 mei, 23 jun, 25 aug, 22 sept, 20 okt, 24 nov, 22 dec 
  • PS: In het Message veld graag de datum van jouw keuze vermelden

First NameEmail AddressMessagePhone NumberJA, IK BEN ER BIJ

Reacties zijn gesloten.