ONDERNEMER

Wil jij samen de brug naar jouw balans herstellen?

HERKEN JE EEN OF MEERDERE VAN ONDERSTAANDE SIGNALEN?

Je staat ‘s morgens op en voelt je nog vermoeidJe kijkt op maandag al uit naar het weekendJe ervaart stress en spanning op het werkJe mist de energie om maar iets te ondernemenJe voelt je prikkelbaarJe toont weinig initiatiefJe komt ‘s avonds thuis en voelt je futloosJe beweegt en sport minderJe ploft bij thuiskomst op de bankJe slaapt slecht en piekert regelmatigJe vraagt je af wat er aan de hand isJe bent op zoek naar degene die jou kan helpenJe durft de stap nog niet te zettenJe denkt het gaat wel over

En dan opeens ……..

Je leest dit berichtJe herkent je erinJe neemt het besluitJe zet de stapJe drukt op de button en meld je aan

Top!

Jouw stap naar herstel!

Je hoort van mij binnen 24 uur!

Als ondernemer in hart en nieren, die 30 jaar in het bedrijfsleven als ondernemer heeft gewerkt, besef wat jij doormaakt in deze tijd waar veel dingen samen komen voor jou.

De jarenlange stress en spanning waaronder ik had gewerkt had zijn tol geëist op fysiek en mentaal vlak. Ik had geen energie meer en voelde me uitgeput, leeg en had fysieke ongemakken. Ik was me bewust dat er iets anders nodig was in mijn leven, alleen wat dan was de vraag.

Na lang wikken en wegen heb ik hulp gezocht, een lastige stap voor mij op dat moment. Onder begeleiding van professionals die weten wat het is om dit aan te pakken, heb ik antwoorden gekregen en de draad van het leven opgepakt. Weet als geen ander wat het is om terug te komen uit een onbalans. Mijn motto is ‘never give up‘. 

Door jouw signalen nu serieus te nemen en vandaag de eerste stap te zetten door hulp te vragen, kun je helemaal terug komen. We gaan met jouw hulpvraag samen de brug naar herstel van jouw gezondheid inzetten. Door te meten zullen we het meten en komen we erachter hoe het ervoor staat nu en over een aantal maanden.

We gaan aan de slag om jouw fysieke en mentale gezondheid terug in balans te krijgen. Daarna voel je je weer de oude of nog beter. Je bent nog beter in staat jouw lichaam duurzaam te onderhouden en bruist weer van de energie. Je hebt weer zin in het leven. Alles start bij jou!

Top!

Jouw stap naar herstel!

Je hoort van mij binnen 24 uur!

Reacties zijn gesloten.