Hoe je koning kunt worden over jouw leven?

Bijna 10 jaar geleden startte ik met mijn business als één pitter. Alles zelf regelen van inkopen tot factureren aan klanten en ga zo maar door (60 tot 70 uur in de week was normaal).
Voor persoonlijke ontwikkeling volgde ik trainingen, luisterde ik audio’s en/of las ik boeken. Ik had ondernemen wel vanuit thuis meegekregen, alleen wat er allemaal bij kwam kijken dat was me nooit verteld.
Begin 2019 ben ik met een beursgenoteerd bedrijf samen gaan werken die mensen helpen met een gezondheidsconcept met bewijs. Alles op en top geregeld in een online toegankelijke omgeving. Ik heb geen personeel nodig, maar toch een compleet bedrijf achter me staan tot en met support aan toe. Ging in juni en oktober van dat jaar met het team mee naar internationale trainingen, die mijn leven hebben veranderd.
Het starten met die business was thuiskomen in een gespreid bed. Dat was voor mij een business opstarten met plezier en gemak. Beslissen dat je gaat starten en dan onder begeleiding van een team samen aan de slag.
Onder het motto “succes loves speed” kan iedereen in een relatief korte tijd een complete business opstarten die de rest van je leven gaat veranderen.
Het mooie van deze business is:
🔸je kunt parttime of fulltime starten
🔸je kunt het vanuit thuis doen, alleen internet nodig
🔸je krijgt opties tot persoonlijke ontwikkeling
🔸je werkt samen met een team
🔸je bent eigen baas en bepaalt zelf met wie je wil samenwerken
🔸je hebt vrijheid in werktijden
🔸je kunt online en offline werken
🔸je hoeft niet goed te zijn om te starten, maar wel starten om goed te worden
Start jouw business en wordt koning van jouw business en jouw leven.
Deze bijzondere tijden maken het voor veel mensen nog belangrijker om de regie over hun leven in eigen hand te hebben. Dit is wat ik iedereen gun! 😉
Spreek dit bericht jou aan, dan hoor of lees ik het graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *