Hoe afscheid nemen van een baan, een ommekeer in mijn leven betekende

Eind 2011 toen ik nog druk was met mijn baan van 60 a 70 uur in de week, besefte ik nauwelijks welke impact dat alles op mijn leven en mijn gezondheid had. De signalen zullen er vast geweest zijn, alleen de enorme druk heeft er voor gezorgd dat ik daar op dat moment totaal niet voor open stond. Ik zat er helemaal tussen in.
Als ik nu, na het ontslag in 2012 vanuit een reorganisatie, terugkijk zou ik niet weten hoe ik dat allemaal voor elkaar heb gekregen naast familie, vrienden en ontspanning. Toch was dat toen onderdeel van mijn leven. De buitenwereld denkt dan die man heeft het prima voor elkaar met een eigen huis, een auto en af en toe op vakantie gaan. Dat was de buitenkant en van binnen zag het er echt heel anders uit. Er waren weken dat ik blij was dat het weekend was. Mijn lichaam toonde allerlei tekenen van onbalans zoals vermoeidheid, slecht slapen, droge huid en darmklachten. Op dat moment pijnlijk en verdrietig om te ervaren, terwijl ik al jaren zo bewust met gezonde voeding bezig was. Woorden als vrije tijd en vrijheid ontbraken toen in mijn woordenboek.
Een vakantie met mijn zoon naar Andalusië in het voorjaar van 2012 heeft mij het licht laten zien naar een ander leven. Ik wilde mensen gaan helpen met gezondheid en daar een business in opbouwen. Om dat mogelijk te kunnen maken, heb ik eerst een jaar uitgetrokken om aan mezelf te werken. Opleidingen volgen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling rondom het helpen van mensen. Wat vond ik veel dingen leuk en interessant om te volgen en nog steeds.
Ik ben mijn eigen business gestart, zoals de meeste mensen begonnen als één-pitter. Al snel had ik door dat ik het samenwerken tijdens mijn baan als heel inspirerend en plezierig ervaren heb. Wat eerst door mij als een uitdaging werd gezien werd op een bijzondere manier ingevuld.
Vraag en het wordt gegeven was mijn motto 😊
Eind 2018 ging die wens in vervulling en kwam die unieke mogelijkheid op mijn pad. Ik ben gaan samenwerken met een Scandinavisch bedrijf dat zich in de markt van gezondheid met bewijs vanuit een lab begeeft. In elke cel van mijn lichaam voelde ik dat dit was wat ik te doen had. Mensen helpen naar een betere gezondheid met bewijs. Ook mijn gezondheid verbeterde en van mijn klachten kon ik me na een tijdje nauwelijks meer iets herinneren. Direct gestart met het helpen van heel veel mensen met gezondheid. De ervaringen die gedeeld werden daar werd ik blij van. Ik kreeg honger naar nog meer mensen helpen gezondheid.
Tijdens een event stelde mijn vriend Peter mij de vraag: “ga je in je eentje heel Eindhoven gezond maken?”. Ik besefte opeens dat als je nog meer samenwerkt dat je dan nog veel meer mensen kunt helpen met gezondheid. Heb die mogelijkheid met beide handen aangegrepen om een team te gaan bouwen van enthousiaste collega’s die mee willen helpen. Door allerlei trainingen te volgen en stappen te zetten in persoonlijke- en professionele ontwikkeling, kon ik het team op de best mogelijke manier begeleiden zodat ze ook hun dromen kunnen gaan leven. Zo dankbaar en trots op het team🙏🏼 dat we nu samen nog meer mensen kunnen helpen met gezondheid met bewijs over de hele wereld. Dat is heel wat anders dan werken als één-pitter. Om blij van te worden 😊
Mensen helpen met gezondheid vanuit bewijs met een zakelijk insteek is werkelijkheid geworden. Vrijheid en vrije tijd in een goede gezondheid zijn nu deel geworden van mijn leven. Een ommekeer in mijn leven waar ik enorm dankbaar voor ben.
Voor mij is alles gestart met een besluit dat ik genomen heb en om het daarna daadwerkelijk te gaan doen vanuit elke cel in mijn lichaam.
Geniet van jouw dag!🍀☀️
Heb je interesse, laat dan hieronder jouw gegevens achter en ik neem contact met jou op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *