De Multiscan in Eindhoven

De ontwikkelingen in de technologie gaan heel snel. Naast bijdragen aan bewustzijn van mensen bleef het inzichtelijk maken van het lichaam een van de wensen die ik had. Ik bleef open staan om signalen op te vangen van mogelijkheden om gezondheid en welzijn nog meer inzichtelijk te maken van mensen. Naast de energetische scan met NES was ik op zoek naar een manier om de fysiologie van het lichaam in beeld te krijgen. Eind 2018 kwam het op mijn pad en staat een waanzinnig apparaat met de Multiscan Pro in de praktijk. De cliënten die ik dit jaar al gescand heb zijn super enthousiast.

Wat is de filosofie van Multiscan Pro?
De technologieën zijn gebaseerd op functionele analyses. Op enkele minuten tijd wordt accurate informatie softwarematig verwerkt in samenvattingen om zo snel een overzicht te bekomen over status en samenhang van gezondheid en levensstijl.

Multiscan Pro is een nieuw innovatief type meet- en analysesysteem. Het zijn toestellen die wereldwijd worden ingezet en een hele nieuwe insteek geven naar begeleiding en opvolging toe van cliënten, sporters etc. Multiscan Pro is medisch onderbouwd en wordt gebruikt door onder andere artsen, therapeuten en coaches.

De scan neemt slechts een paar minuten in beslag. Het gebruik laat iedereen toe in de praktijk een basisoverzicht en een bepaling te bekomen van de belangrijkste parameters ter beoordeling van de algemene gezondheid en tevens de belastbaarheid van het lichaam.

Tools die visueel makkelijk en snel te interpreteren zijn voor zowel therapeut/coach/arts als cliënt en een meerwaarde betekenen op het vlak van preventie, begeleiding en gezondheidszorg.

Voor wie is het geschikt?
Het apparaat is voor iedereen geschikt die vragen heeft over zijn of haar gezondheid. In slechts enkele minuten wordt de scan gemaakt en kunnen de resultaten bekeken worden.

Blijven lopen met een klacht kan uiteindelijk veel meer schade veroorzaken.

Wil je meer informatie over de Multiscan Pro, stuur me dan een bericht of maak gebruik van het unieke kennismakingsaanbod.

Wat wordt er zoal besproken?

  • Lichaamssamenstelling (vetmassa, vetvrije massa, spiermassa, totaal, intra en extra-cellulair water, ….)
  • Levensstijloverzicht (spijsvertering, metabolisme, bewegingsniveau, PH, elektrolyten, diabetes, ….)
  • Cardiovasculaire screening
  • Screening autonoom zenuwstelsel (stress, overtraining, vermoeidheid, ….)
  • Persoonlijke voedingssuggesties (welke voedingsmiddelen zijn aangeraden en welke worden er afgeraden of beter vervangen door andere producten)
  • Persoonlijk advies voor fitness, wellness en sport (doorbloeding, intensiteit van het sporten, ….)

Kennismakingsaanbod
Een uitzonderlijk kennismakingsaanbod voor een energetische- en een fysiologische scan. Het aanbod is geldig tot en met 31 maart 2019 en jouw tegenenergie bedraagt slechts €97. Je ontvangt de scans met een aanbeveling, wat ongeveer een uur in beslag neemt. Ben je aanvullend verzekerd dan kun je ook nog in aanmerking komen voor vergoeding van de kosten.

Vul onderstaande velden in om van het aanbod gebruik te maken. Een mail te sturen naar corne@cornesimons.nl  kan ook. Na ontvangst van je mail neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.

Jouw naam (*)

Jouw e-mail (*)

Jouw telefoonnummer (*)

Verzendcode (*) captcha

(*) Verplichte velden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *