Hoe krijg ik een super start van de dag?

Mijn super start van de dag

Omstreeks 6.45 uur word ik wakker en sta rustig op. Daarna ga ik naar de keuken om eerst twee glazen lauw warm water te drinken. Vervolgens lees ik mijn afstemscripts door en  verbind me met datgene waar ik dankbaar voor ben. Als ik dat gedaan heb schrijf ik in mijn afstemdagboek om af te sluiten met yoga en meditatie. Inmiddels is het een half uur verder en zet ik de spullen klaar voor mijn ontbijt klaar. Ga me heerlijk douchen en verzorgen. Het is zo fijn om de dag te beginnen in mijn tempo, waardoor ik helemaal mezelf kan zijn. Voor mij bewustzijn van wat een super start van de dag met mij doet.

Een korte wandeling in de natuur

Ik trek mijn wandelschoenen aan en ga een half uur wandelen door de natuur die nagenoeg bij mij om de hoek ligt. Heerlijk genieten van al het prachtigs wat de natuur te bieden heeft. Het contact met de aarde,  de buitenlucht, de bomen, de struiken en niet als laatste de dieren zoals konijnen. Een van de meest bijzondere momenten heb ik een paar weken geleden meegemaakt toen een paar meter voor me een prachtige vos de struiken indook.

Een ontbijt dat bijdraagt aan je welzijn

Als ik terug kom van het wandelen bereid ik het ontbijt, wat vandaag bestaat uit 50 gram groene linzen dupuis, een gebakken ei, een avocado, een handje blauwe bessen en 50 gram gerookte zalm. Eventueel op smaak gebracht met wat kruidenzout en de voeding zoveel mogelijk van biologische oorsprong. De groene linzen kook ik voor een paar dagen zodat ik die ‘s morgens alleen hoef te pakken uit de bewaardoos.

Heb je vragen of wil je weten welke bijdrage ik voor jou kan zijn op weg naar jouw super start van de dag? Boek dan jouw GRATIS inzicht sessie met mij door op onderstaande button te klikken?

INSPIRATIE SESSIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *