Pak jij een gouden kans?

Echt het hele verhaal lezen tot aan het einde!

Jaren geleden werkte ik 60 a 70 uur in de week voor een werkgever. Een super gave tijd bij een waanzinnig mooi bedrijf en enorm leerzaam op velerlei gebied. Het vele uren werken, daar had ik toen al wat minder mee en steeds vaker was ik bezig me te verbinden met welke mogelijkheden er nog meer waren om het anders te doen. Toen waren er andere prioriteiten die beperkten mij om hier echt aandacht aan te besteden. De aandelenbeurs was mijn manier om hier invulling aan te geven.

In die tijd was het voor mij een uitdaging om nieuwe dingen te kunnen ontvangen in het leven. Die waren er vast op mijn pad, alleen ik kon ze op dat moment moeilijk waarnemen. Naast het verantwoordelijke internationale werk bij een bedrijf, de rol van voorzitter bij een stichting, een relatie en kinderen, het sporten wat ik graag deed, bezig zijn met spiritualiteit en bewustzijn en nog wat bezigheden waren de dingen die ik toen deed. En opeens was de tijd op en genieten van het leven was een aandachtsgebied!

Door een reorganisatie bij het bedrijf waar ik werkte en het ontslag wat daarop volgde, begeleiding van coaches en therapeuten, het innerlijke werk te hebben gedaan, stilte, meditatie, yoga, trainingen voor persoonlijke ontwikkeling, afstemmen en een shift in mijn bewustzijn, heb ik nu een ander leven voor mezelf gegenereerd. Een leven met een eigen praktijk waar ik met heel veel liefde en dankbaarheid mensen begeleid naar meer bewustwording, gezondheid en welzijn op weg naar een leven van hun dromen. Net zoals ik mijn droom aan het leven ben. Een leven waar ik heel veel dankbaarheid en liefde voel voor het werk dat ik mag bijdragen aan deze prachtige aardbol. Een leven waar ik steeds meer open sta voor de signalen die mij worden aangereikt en waar ik in staat ben de signalen op te pakken. Een leven met meer helderheid en inzicht. Een leven waar ik meer tijd over hou voor de dingen die ik echt leuk vind. Een leven in vrijheid. Hoe wordt het nog beter dan dit?

Een paar maanden geleden kwam FutureNet op mijn pad. Een Social Media Platform waar je Online Geld en daarmee overvloed mee kunt genereren. Mijn innerlijke stem gaf aan, ga het doen. Het is een gouden kans. Daarna sloeg de scepsis toe en heb ik het laten liggen. Toch bleef het bij me aanwezig en kon er de vinger niet opleggen wat het was. Het bleef aandacht en energie van mij vragen. Allerlei gedachten en stemmetjes gingen door me heen over social media platform en overvloed. Wat mag duidelijk worden wat ik nog niet zie? Wat heeft het MIJ te vertellen? Dat waren twee van de vele vragen die ik mezelf stelde. Een stemmetje in mij bleef roepen: “kijk er maar eens naar, deze gouden kans komt niet zomaar op je pad”. Ik wat op Google over FutureNet gelezen, op YouTube wat filmpjes bekeken en met mensen in mijn netwerk gesproken die het al gebruikten. Mijn scepsis verdween en heb die weten om te buigen naar vertrouwen en ben mijn innerlijke stem gaan volgen. Hier liggen kansen voor mij om meer overvloed en geld in mijn leven toe te laten. Zelfs als ik slaap of aan het genieten ben of ontspannen in bed lig dan loopt de commissie teller door. Als ik ‘s morgens opsta en zie dat de commissies hoger zijn dan toen ik naar bed ging, daar word ik blij van 🙂

Met de komst van FutureNet in mijn leven stroomt het geld en daarmee ook de overvloed binnen op momenten dat ik geniet en vrije tijd heb, opleidingen volg van de uitbetaalde commissies en nog veel meer. Hoe gaaf is dat? En dat allemaal met slechts 10 keer klikken op een advertentie, wat ongeveer 5 minuten per dag van je tijd vergt. Dat lukt me nog wel. Als daardoor de geldstroom en daarmee overvloed mijn leven binnenstroomt, dan komt me dat wel heel goed uit.

Zo’n leven is ook voor jou weggelegd en dat gun ik jou ook!

Enthousiast geworden en wil je ook behoren tot een van de snelst groeiende FutureNet teams van Nederland? Meld je dan vandaag nog aan, dan leg ik je uit wat je hebt te doen en hoe je jouw inkomsten elke dag kunt zien groeien. Ik wil dan heel graag jouw sponsor zijn. Ik train jou in de mogelijkheden die FutureNet voor jou kan hebben. Om samen met jou en vele anderen een groot team op te bouwen waardoor het nog beter kan worden voor iedereen. Het leven van jouw dromen komt steeds dichterbij, zodat je nu echt kunt gaan leven wat je in dit leven te doen hebt.

Nieuwsgierig geworden, heb je vragen of wil je meer informatie? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Dat kan door te bellen of SMS-en naar 06-55983532 of te mailen naar corne@cornesimons.nl

Heb je besloten om je aan te melden? Laat het mij dan weten en ik maak samen met jou een afspraak per Skype, FaceTime of live met een kopje koffie of thee thee. Dan lopen we samen door het aanmeldproces, waarbij ik graag jouw persoonlijke sponsor wil zijn. Het aanmelden is eenvoudig, alleen door het samen te doen gaat het nog makkelijker en raak je eerder vertrouwd met de omgeving van FutureNet. We lopen samen door de schermen heen en zo wordt je al heel snel een deskundige in FutureNet.

Hoe overvloedig kan ook jouw leven worden?

Ben je meteen al enthousiast geworden en wil je meteen aan de slag. Dat kan ook en stuur me dan een bericht per mail naar corne@cornesimons.nl dan stuur ik jou de handleiding toe, waarmee je door het aanmeldproces geleid wordt inclusief de sponsor link die in het document staat. Heel veel succes en wacht niet te lang want elke dag levert geld op met FutureNet. Voor mij is dat meer dan $2500 per maand. Wat is er nog meer mogelijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *