Heb je last van overtuigingen?

We hebben ze allemaal en soms zijn ze op een minder prettige manier aanwezig in ons leven. Ze kleuren onze kijk op de wereld. Het wordt zelfs jouw waarheid terwijl iemand anders er een compleet andere waarheid op na houdt. Ik heb het over overtuigingen en we weten inmiddels dat er niet één waarheid bestaat, maar dat er meerdere waarheden naast elkaar kunnen bestaan. Overtuigingen kleuren de bril waardoor je naar iets kijkt. Overtuigingen hebben een groot effect op thema’s zoals je gezondheid, je zelfbeeld, je lichaam, je relaties en je financiën.

En dat je overtuigingen kunt veranderen, weten we allemaal. Het meest sprekende voorbeeld uit de jeugd is het geloof in Sinterklaas. Voor de meesten van ons was er een dag waarop je zeker wist dat Sinterklaas bestond. Tot de dag dat je zelf ontdekte of iemand anders je vertelde dat het anders was…. En ineens was je werkelijkheid anders. Je bent in staat je werkelijkheid te veranderen door iets anders voor waar aan te nemen. Of het echt waar is, kun je over veel dingen nooit echt zeker weten. Je kunt er wel voor kiezen om die dingen voor waar aan te nemen die voor je werken in plaats van tegen. 

Zit jezelf niet langer in de weg, geef je leven een positieve wending. Neem afscheid van belemmerende overtuigingen en integreer nieuwe en helpende overtuigingen in jouw systeem.

Zet vandaag nog een stap en gun jezelf een ander leven door hieronder een gratis power sessie aan te vragen, waar ik samen met jou kijk naar jouw overtuigingen en waarin ik minstens drie inzichten met jou deel.

Gratis power sessie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *