Hoe herken je jouw stress?

In de huidige maatschappij behoort stress tot het dagelijks leven. Stress kun je omschrijven als spanning of druk. Als er over stress wordt gesproken bedoelen we de minder prettige kant ervan. Of stress schadelijk is hangt voor een groot deel af van de hoeveelheid belasting die iemand aan kan. Als je emmertje al vol is, wordt het eerder teveel dan als het emmertje nog grotendeels leeg is. Waar het om gaat is dat je jouw stress gaat herkennen.

Wanneer voelt een situatie voor mij aan als stress? Voel je irritatie, reageer je geprikkeld of kortaf, heb je regelmatig last van hoofdpijn of heb je nek- en schouderklachten. Dat zijn mogelijke signalen dat het lichaam stress ervaart.

Om te leren om jouw stress te herkennen en de eerste stappen te zetten naar een andere manier van omgaan met jouw stress, geef ik in 2018 elke twee maanden een workshop Stress inzicht. De eerste workshop start op 11 januari 2018 en wordt gehouden van 19-21 uur in Eindhoven. Voor meer informatie en aanmelden, lees dan  verder op deze pagina.

Meld je hier aan voor mijn Nieuwsbrief en ontvang een kortingsbon ter waarde van 10 Euro.

Jouw naam (*)

Jouw e-mail (*)

Verzendcode (*) captcha

(*) Verplichte velden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *